Bed and Breakfast Tussen de Bruggen is een heerlijke plek op een unieke locatie waar u tot rust kunt komen en nieuwe energie kunt opdoen met natuur en cultuur binnen handbereik.

Uw kamer, de Bibliotheek, is gelegen op de 1e etage en ingericht om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De kamer is voorzien van een luxe boxspring, een zithoekje, een tafel om aan te ontbijten, te lezen of te schrijven, een Nespresso koffieapparaat, magnetron, waterkoker, theezakjes, serviesgoed, linnengoed, natuurlijke badproducten, een föhn en een vergrootspiegel. Fietsen zijn aanwezig. Kinderen kunnen op een eigen kamer slapen nabij de ouderslaapkamer. Kosten hiervan zijn 25 euro per kamer.

Het biologische ontbijt wordt geserveerd in een mand bij de entree van uw kamer. Producten komen voor zover mogelijk uit de moestuin en de eitjes komen van onze kippen. Bij mooi weer is het mogelijk om het ontbijt in de tuinkamer te gebruiken. Er is gelegenheid om door de sier- en moestuin te wandelen. Op afspraak is er mogelijkheid gebruik te maken van de zwemvijver.

In de omgeving vindt u o.a. het Cuypershuis, Nationaal Park de Meinweg, de Outlet, het Pieterpad, het Pelgrimspad en kanotochten op de Roer voor het huis.

Een wildplukwandeling, een vogelexcursie en een kanotocht met gids behoort tot de mogelijkheden. 

Parkeren op het erf
Eigen entree
Kamergrootte 40 m2
Gratis wifi
Privé badkamer

Reserverings aanvraag: