lezingen

Energie Herstelplan

Geïnspireerd door de Oosterse geneeskunde ontwierpen Marijke de Waal Malefijt en Tanja Visser een Westers stappenplan voor energieherstel. Een energie herstelplan ontworpen naar hun eigen inzichten en onderbouwd door jarenlange voedingservaring bij patiënten uit de praktijk. Een eigentijds gezondheidsmodel met veel informatie over hoe voeding ingezet kan worden bij genezing. 

Voor meer informatie kijk op www.energieherstelplan.nl of neem contact met mij op voor meer informatie, bel 06-46022065 of vul hier het contactformulier in.

Elke 1e van de maand praten over en koken vanuit het Energie Herstelplan

Elke 1e avond van de maand is er de mogelijkheid in een kleine groep te praten over en koken met het Energie Herstelplan. Dit doen we in een boerderij in Vlodrop met voldoende gratis parkeergelegenheid. We beginnen om 19.00 en de avond eindigt omstreeks 22.00 uur. De kosten zijn ca. 50 euro per persoon. Dit is inclusief eten en thee, koffie en een hand-out. 

Voor meer informatie kijk op www.energieherstelplan.nl of neem contact met mij op voor meer informatie, bel 06-46022065 of vul hier het contactformulier in.

Een lezing naar keuze, dat kan!

  • Diverse mogelijkheden bij je thuis of in clubverband op locatie.
  • Proeven van alledaags fruit en een reis maken door onze ervaring.
  • Bekende en minder bekende algemene onkruiden leren kennen, die inzetbaar zijn voor onze gezondheid. Hoe herkennen we ze en hoe gebruiken we ze.
  • “Wat doet voeding met jou?”. We gaan kijken welke gewoonten en gedachten er meespelen bij de keuze van je voeding. Aan bod komt wat een lichaam ongeveer nodig heeft per dag aan voedingsstoffen en hoe we daar aan komen. We kijken naar de toevoegingen in ons eten en de weg die onze voeding heeft afgelegd voor het bij ons op het bord ligt. Hierbij komt de gangbare voeding als ook de biologische voeding aan bod.
  • Lezing over de vier temperamenten. De melancholicus, de flegmaticus, de cholericus en de sanguinicus. Wat ben jij … en wat kun je met deze kennis?

Geef zelf invulling aan de avond. Je hebt vast wel vragen over de gezondheid. “ Beweeg ik wel genoeg, zal ik nu wel of supplementen gaan gebruiken, gebruik ik ze wel goed. Waarom heb ik altijd witte stipjes op mijn nagels, een vieze smaak in mijn mond als ik wakker word, moet ik wel of niet veel water drinken”. Veel mensen lopen met dit soort vragen rond. Laten we eens kijken of we ze kunnen bespreken én beantwoorden. Er is de mogelijkheid voor een bodyscan. Deze geeft je gewicht, botmassa, vetpercentage, conditieniveau en echte leeftijd.

Aanmelding en voorwaarden

Geef bij je aanmelding duidelijk aan of er sprake is van voedselallergie(en) en/of intolerantie(s).

Voor meer informatie, bel 06-46022065 of vul hier het contactformulier in.

Speurneuzen gezocht

  • Ga mee op voedingsavontuur met o.a. een proeverij, kruiden en thee, voeding en gezondheid.
  • Wat doen die E-nummers in je eten. Zijn ze lekker, waar worden ze van gemaakt en wat doen ze?
  • Is het normaal als je slaap krijgt na het eten?

Voor groepen van 4 personen of meer kom ik graag bij je langs. Of jullie komen bij mij. 

Voor meer informatie, bel 06-46022065 of vul hier het contactformulier in.